Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 49

Jenny

02 maart 2009 21:25:30
Hey mammie, pappie en wonderke

De eindstreep komt met rasse schreden dichterbij, samen met jullie zijn we aan het aftellen.Wordt het een jongen? Of wordt het een meisje? Spannend zal het blijven tot jij, kleine wondertje ter wereld komt.
Debby goed rusten hé en doen wat ze je zeggen in t ziekenhuis. (Da verlof zal je deugd doen.)T is echt belangrijk zodanig dat je binnen enkele weken kan genieten van jullie kleine schat. Maar nu vollop blijven genieten van die dikke buik. Die kwaaltjes die vergeet je vlug hoor.
Dikke kusjes
Jenny, Kristof
Sander en Arne

Meterke

18 februari 2009 21:50:45
IK BEN KANDIDAAT VOOR OPPAS (ZELF OOK OP VALENTIJN) !!!

Jolieke en steve

14 februari 2009 16:30:08
Hey,

Af en toe kom ik eens kijken he.
Vooral naar de fototjes!
ik leef met je mee ...

vele groetjes jolieke

Lindsy en co

03 februari 2009 20:10:33
Hey Wondertje

met rasse schreden nadert je komst! Wat zijn we toch benieuwd! Zorg ervoor dat je mama nog wat rust, zodat jij nog een beetje groter en sterker kunt worden. Hoe flinker jij bent, hoe meer jij mama en papa daarna zal kunnen plagen!!

Tot gauw kleintje

Lindsy en co

Uw meterke

30 december 2008 18:53:20
Dag mijn wondertje

Het is bijna een nieuw jaarke, en je mag dit meevieren met jouw mama in haar buikje.Je moet wel niet te hard gaan schrikken hé als er vuurwerk is, dit maakt veel lawaai maar is voor de rest niet erg hoor. Als je toch héél erg bang bent moet je je mama maar een harde stamp geven hé. Je mag van meter, hihi. Ik heb voor jouw mama en papa een cadeautje gekocht die eigenlijk voor jouw bedoeld is, ben echt benieuwd wat ze er gaan van vinden.
Denk dat mama het tof zal vinden, want zij vind dit keimooi, in de winkel kijkt ze er altijd naar en heeft ze al een paar keer gezegd dat ze dit gaat kopen ( moet uw mama een beetje nieuwsgierig maken hé ).
Ben echt wel benieuwd welk geslacht je zal hebben? Maar eigenlijk is dit om het even, verwennen zal ik jou toch.
Tot over 3 maandjes ( dan kan ik je eindelijk eens goed knuffelen en véél kusjes geven ).

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.