Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Welkom kleine Amalia!

30 december 2013
We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is ze komen piepen!
We zijn een supertrotse peter en megafiere tante van dit prachtige meisje!
 

Nog een wondertje op komst!

12 juni 2013
Peter Davy en tante Wendy hadden op het communiefeest van Jarne zeer leuk nieuws!!
Eind dit jaar komt er nog een Casieris-telgje bij!!
Wij kijken alvast uit naar de komst van ons kleine neefje/nichtje en wensen tante Wendy en peter Davy een zalige zwangerschap toe!!!

Noya bij de huisarts

12 juni 2013
We maken ons zorgen om Noya. Ze heeft problemen met de stoelgang, is vaak moe, drinkt meer dan gewoonlijk en zegt regelmatig dat ze niet goed ziet. Haar oogjes werden getest tijdens het schoolonderzoek en daar werd niets afwijkend gevonden. De huisarts denkt aan een allergie, maar om ook suikerziekte te kunnen uitsluiten, doet hij ook een suikertest. Noya vindt het prikken in haar vinger niet leuk. Het prikken zelf valt eigenlijk nog goed mee, maar dat er bloed uitkomt, vindt ze niet zo leuk. De test valt goed mee, haar suikerwaarde is 120. Suikerziekte kunnen we dus al uitsluiten, maar daarmee weten we natuurlijk nog niet wat er nu echt aan de hand is. We hebben ook al een afspraak gemaakt bij de kinderarts. De huisdokter heeft ons nog een verwijsbriefje mee. Hopelijk weten we vrijdag iets meer .

Spuitjes!

12 juni 2013
Eran krijgt zijn (voorlopig) laatste spuitjes. Eran heeft al snel door wat er gaat gebeuren en begint op voorhand al te jammeren. Hij krijgt een prikje in elke bil. Gelukkig is zijn verdriet snel over en speelt hij weer verder met de bal en de blokjes.

Eran ziek

13 mei 2013
Mijn kleine man is een hoopje ellende. Hij hoestte al een paar dagen, maar sedert zondagavond gaat het plots niet goed. Hij heeft koorts gekregen, probeert te slapen maar het lukt niet.
Maandagmorgen opgestaan met 39,3° koorts. Volgens de huisdokter heeft Eran een zware infectie van de luchtwegen. Hij moet hiervoor antbiotica innemen en moet ook terug puffen.
Ondanks verschillende koortswerende middelen wil de koorts niet zakken (integendeel stijgt zelfs tot 39,9°), Eran wil ook niet meer drinken of eten en hij wordt steeds zwakker. Hij is heel hangerig, ellendig, echt ziek. Omdat we ons toch zorgen maken, gaan we ’s avonds nog langs bij de kinderarts. Die stelt vast dat Eran zijn linkeroor ook ontstoken is. We moeten Eran 48u heel goed opvolgen. Wanneer koorts niet zou zakken of Eran nog steeds niet wil drinken (in combinatie met de diarree kan dit snel tot uitdroging leiden) moeten we terug op consultatie en zal hij vocht moeten toegediend krijgen. Wat dus weer een paar dagen ziekenhuis zou betekenen.
Dinsdagmorgen is de koorts gezakt. Hij heeft wel nog diarree, dus nu maar hopen dat hij wil drinken.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.